Aktuelnosti

skeleton.share_on_social:

Obavijest o odgađanju početka Škole trčanja Klix

Obavijest o odgađanju početka Škole trčanja Klix

Dragi naši trkači i budući trkači,
 

s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Sarajevu, želimo vas obavijestiti da se početak Škole trčanja Klix odgađa do daljnjeg. U kontaktu smo sa nadležnim vlastima i iz dana u dan pratimo situaciju. Nadamo se da ćemo se svi što prije moći vratiti svojim uobičajenim aktivnostima i započeti novu avanturu sa polaznicima osme generacije Škole trčanja.

Čim sigurnosni uslovi budu dozvoljavali, obavijestićemo vas o novom datumu prvog treninga. U međuvremenu, pazite sebe i druge, poštujte odredbe Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva i vidimo se uskoro.

Savjetujemo da održavate formu, te ukoliko već niste, da uspostavite malu ali redovnu sportsku rutinu.

Na internetu danas možete naći mnogo materijala o vježbanju kod kuće, a to može biti fitness, yoga, istezanje, lagane cardio vježbe, bilo šta. Dva, tri ili četiri polusatna treninga sedmično će pomoći prije svega da se bolje i lakše nosite sa novonastalom situacijom koja je veliki izazov i za mentalno i za fizičko zdravlje. Vježbe će pomoći da budete više fokusirani i da imate još bolje upravljanje vremenom jer ćete se sigurno naći u situaciji da pomažete i mlađoj i starijoj generaciji u krugu porodice i prijatelja, a to je sve veoma zahtjevno.

Ukoliko želite primati obavijesti o Školi trčanja Klix, možete popuniti registracijski formular ovdje. Emailom ćemo vam javiti kad novi datum početka treninga bude određen.

Ako imate pitanja u vezi trčanja ili gore spomenutih treninga, naš trenerski tim je tu za vas i online. Sve upite možete poslati na info@sarajevomarathon.ba ili na Facebook stranicu Škole trčanja Klix.

Sretno svima i do skorog viđenja!

Trenerski tim Škole trčanja Klix

About us
European Athletics
Running School
Running tours