Aktuelnosti

skeleton.share_on_social:

Obavijest za trkače Heineken 0.0 5K Spring Run i Family Run

Obavijest za trkače Heineken 0.0 5K Spring Run i Family Run

Drage trkačice i trkači,

zbog trenutne situacije izazvane virusom COVID-19, te u skladu sa naredbama nadležnih institucija, obavještavamo vas da se održavanje trka Heineken 0.0 5k Spring Run i Sarajevo Family Run odgađa do daljnjeg.

Neizvjesnost situacije nam ne dozvoljava da sa sigurnošću potvrdimo novi datum održavanja. NGO Marathon Sarajevo će nastaviti pratiti razvoj situacije, te ćemo odrediti novi termin čim se steknu uslovi za sigurno i bezbjedno održavanje trka.

Zbog već nastalih troškova organizacije trke, te prema pravilniku trke i uvjetima učešća prihvaćenim prilikom registracije, uplaćeni iznos startnine nije moguće vratiti, međutim registracija i uplata vrijede za novi datum koji bude određen. U slučaju da niste u mogućnosti učestvovati na taj dan, svoju startninu možete prenijeti na drugu osobu uz obaveznu prethodnu registraciju te osobe i najavu na email info@sarajevomarathon.ba.

Iako ovakvu odluku donosimo nerado, zdravlje i sigurnost moraju svima nama biti na prvom mjestu.

Odgovoran pristup svakog pojedinca u ovakvoj situaciji je od ogromne važnosti, te vas pozivamo da skupa nastavimo provoditi dobre prakse; u ovoj situaciji to je ostanak kod kuće!

Trkački pozdrav,

Tim NGO Marathon Sarajevo

About us
European Athletics
Running School
Running tours