Running Tours

Sa Running Tours posjetite sve znamenitosti u Sarajevu. Trkačima nudimo priliku da kroz vježbu uče o historiji, od Otomanskog carstva, preko Austro-Ugarske do nedavne opsade. Vi birate da li želite dugu ili kratku trkačku turu, te koja područja i znamenitost želite vidjeti, a mi prilagođavamo trkačku turu na osnovu vaših želja. Molimo vas da budete spremni platiti u gotovini u trenutku susreta. Sastati ćemo se kod vašeg hotela ili apartmana i odvesti vas na trčanje. Mi ćemo osigurati vodu i dovesti kameru u slučaju da se odlučite na snimanje. Na kraju turneje ćete biti vraćeni na svoje mjesto boravka.

Mi vam preporučujemo turu “Sarajevo 9 Mostova”. Turneja pokriva 9 mostova, između ostalog, na kojem je ubijen Franc Ferdinand, kao i prekrasnu Koziju ćupriju, most iz otomanskog vremena. Turneja pokriva i Baščaršiju. Nudimo i ture na olimpijskim planinama u koje su uključene planine Igman i Bjelašnica (vikendom).

I mi sami smo trkači, tako da shvatamo koliko je važno za vas da ne prekidate vaš program obuke u putovanja (historijskom upoznavanja znamenitosti).

Svejedno je jeste li brz ili spor trkač ili želite li ići na duge ili kratke staze, naći ćemo savršenu rutu i savršen ritam za vas, samo nam se javite na e-mail runningtours@sarajevomarathon.ba.

6-8 km (50-65 min.)
Cijena po osobi (€)Ukupan broj osoba
351
302
253
20Više od 3

8-10 km (65-80 min.)
Cijena po osobi (€)Ukupan broj osoba
401
352
303
25Više od 3

facebook
instagram
twitter