Škola trčanja klix

Škola trčanja  “KLIX”  (za punoljetne osobe)  je namjenjena početnicima i trkačima rekreativcima koji žele da unaprijede svoju formu i znanje o trčanju, koji će dakle trenirati u dvije odvojene grupe

Polaznici će imati zajedničke treninge, na otvorenom, 3 puta sedmično, u skladu sa stručno izrađenim planom. Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom u 18:00 i subotom u 9:00.  U slučaju da ne možete doći  na trening,  trener će vam poslati sedmični raspored treninga putem e-maila da možete samostalno napraviti trening. Treneri škole su iskusni trkači i menadžeri  koji su završili preko 70 maratona  i polumaratona i koji se već decenijama bave trčanjem.

Prioritetni cilj škole je da vas nauči osnovnim pravilima trčanja, tako da se možete samostalno nastaviti  baviti trčanjem i započeti svoj novi “sportski”  život. Također, jedan od ciljeva škole je da pripremi polaznike da istrče Sarajevski polumaraton, a na polazniku je da odluči da li želi trčati polumaraton ili ne.

Trčanje donosi mnoge koristi, između ostalog: poboljšanje zdravlja, kontrola težine, oslobađanje od stresa, bolje raspoloženje, a zabavno je trčati u grupi sa prijateljima.

Škola trčanja “Klix” će početi ponovo u martu 2017. godine.

Trenizi će biti uglavnom na Vilsonovom Šetalištu.

Savjetujemo da prije upisa u školu odete do vašeg  ljekara i provjerite da li vaše zdravstveno stanje dozvoljava da se bavite rekreativnim trčanjem.

Budite u super formi cijele godine i oslobodite se stresa!

Poboljšajte životne navike i ostvarite životne ciljeve!

Trčite u društvu i pod stručnim nadzorom!

Aktivirajte galeriju klikom na sliku

Pređite mišem preko da zumirate mapu

PARTNERI ŠKOLE TRČANJA
MEDIJSKI POKROVITELJI ŠKOLE TRČANJA
facebook
instagram
twitter