Uslovi korištenja webshop-a

Upute s pravilima za korištenje webshop-a

Pravila korištenja

PODRŠKA

Svim korisnicima je na raspolaganju naša podrška putem email adrese: shop@sarajevomarathon.ba. Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem roku!

WEBSHOP

Zainteresirani kupci startnina za utrke koje organizujemo imaju mogućnost da se jednostavno informišu, prijave se i kupe startninu na vrijeme. Startni brojevi i paketi se preuzimaju u terminima koji će biti definisani za svaku utrku.

PLAĆANJE WEBSHOP

Webshop naplata je moguća jednokratno i to kreditnim karticama putem Raiffaisen Bank sistema.

SIGURNOST

Pri kupnji na Sarajevo Marathon stranici ste potpuno sigurni. Sve informacije vezane za kreditne i debitne kartice su sigurno pohranjene, na način da niti jedna osoba nije s njima upoznata. Plaćanje karticama se izvodi pod provjerenim automatizovanim sistemom naplate banke, podaci o broju kartice se unose u enkriptovanoj aplikaciji banke tako da su podaci o kartici potpuno zaštićeni i nedostupni.

Sarajevo Marathon se obavezuje pružati zaštitu ličnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo uposlenicima kojima su ti podaci nužni za realizaciju utrke. Svi uposlenici udruženja i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

POTVRDA NARUDŽBE

Primit ćete konačnu e-mail potvrdu primitka narudžbe u najkraćem mogućem roku, tokom radnog vremena operatera. Molimo da sačuvate potvrdu jer se od Vas mogu tražiti informacije iz nje. Ako ne primite ovaj e-mail obratite nam se na shop@sarajevomarathon.ba, tako da možemo istražiti i potvrditi da je Vaša narudžba poslana uspješno.

OGRANIČENJE

Svi prijavljeni na utrke se prijavljuju i učestvuju na vlastitu odgovornost.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Udruženje Sarajevo Marathon se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz web stranice ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika upotrebom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s upotrebom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Udruženje Sarajevo Marathon  nastoji provjeriti tačnost informacija na ovoj stranici. Međutim, udruženje ne garantuje da će ti podaci biti bez pogreške i da informacije, proizvodi i usluge objavljeni na ovoj web stranici mogu sadržavati netačnosti i tipološke pogreške.

WEB STRANICA

Napravljeni su veliki napori kako bi se osiguralo da je ova web stranica osigurana od virusa i nedostataka, međutim, to ne može biti u potpunosti zajamčeno. Udruženje Sarajevo Marathon neće biti odgovorno za bilo koji lični gubitak ili štetu koja bi mogla nastati kao posljedica neuspjeha zaštitite Vaše šifre ili računa s Vaše strane. Vi ste odgovorni za povjerljivost Vaše šifre i računa i svih aktivnosti koje se odvijaju pod Vašim računom. Udruženje Sarajevo Marathon neće biti odgovorno za bilo koji lični gubitak ili štetu kompjuterske opreme koja bi mogla nastati kao posljedica korištenja ove web stranice.

NADLEŽNOST

Ova web stranica, njen sadržaj i bilo koji ugovor nastao kao rezultat korištenja ove stranice su uređeni i tumačeni u skladu s BiH zakonom.

Ako imate bilo kakvih pitanja o bilo kojem aspektu Sarajevo Marathon webshop-a molimo da nas kontaktirate: shop@sarajevomarathon.ba

facebook
instagram
twitter