Aktuelnosti

Podijeli članak:

Vidimo se za 7 dana na Vilsonovom u šest!

Vidimo se za 7 dana na Vilsonovom u šest!

Najpozitivnija priča u gradu ponovo se vraća u grad 02.03 kada će trenerski tim koji predvode Selma, Aida i Elvedin početi sa grupnim treninzima na Vilsonovom šetalištu.

Prvi trening će se održati u utorak 02.marta, drugi već u četvrtak 04.marta a treći u nejdjelju 07.marta. Tokom prvih sedmica treninga organizovat će se tri grupe:zelena, žuta i crvena i polaznici će, ovaj put pored tradicionalnog spremanja za utrke u organizaciji Udruženja Marathon i dobrog druženja u školici, imati priliku fizičkom aktivnošću umanjiti  i psihološke posljedice prouzrokovane koronavirusom.

KADA: Utorak, 02.03.2021.godine u 18:00h

GDJE: Vilsonovo šetalište br.10

ŠTA: Najpozitivnija priča u gradu – Škola trčanja Klix

Obzirom da su osigurani uslovi za bezbjedno održavanje treninga na otvorenom, trenerski tim Škole trčanja Klix je i više nego sretan trenirati sa polaznicima devete generacije popularne "Školice".

Plan je da, ako okolonosti dozvole, treniramo zajedno do kraja oktobra; a tome možemo i sami doprinijeti pridržavajući se pravila propisanih od strane Vlade FBiH a u svrhu prevencije od širenja aktuelna pandemije. Shodno, molimo vas da redovno nosite maske u zatvorenom i na otvorenom u prisustvu drugih, te da kontinuirano vodite računa o ličnoj higijeni i ispravnoj dezinfekciji.

Vidimo se ponovo na adresi Vilsonovo šetalište br.10 da treniramo zajedno.

Za više informacija možete pogledati web stranicu Škole trčanja Klix.

Sve one koji se sada žele priključiti popularnoj “školici” molimo da popune prijavu i time postanu dio najpozitivnije price u gradu.

Trkački pozdrav!

O nama
European Athletics
Škola trčanja
Running tours