bottle

Running Tours

NGO Marathon Sarajevo

Sa Running Tours posjetite sve znamenitosti u Sarajevu. Trkačima nudimo priliku da kroz vježbu uče o historiji, od Otomanskog carstva, preko Austro-Ugarske do nedavne opsade.

Vi birate da li želite dugu ili kratku trkačku turu, te koja područja i znamenitost želite vidjeti, a mi prilagođavamo trkačku turu na osnovu vaših želja. Molimo vas da budete spremni platiti u gotovini u trenutku susreta.

Sastat ćemo se kod vašeg hotela ili apartmana i odvesti vas na trčanje. Mi ćemo osigurati vodu i dovesti kameru u slučaju da se odlučite na snimanje. Na kraju turneje ćete biti vraćeni na svoje mjesto boravka.

Mi vam preporučujemo turu “Sarajevo 9 Mostova”, koja, između ostalog, uključuje i most na kojem je ubijen Franc Ferdinand, kao i prekrasnu Koziju ćupriju iz otomanskog vremena. Ova tura pokriva i Baščaršiju. Nudimo i ture na olimpijskim planinama u koje su uključene planine Igman i Bjelašnica (vikendom).

I mi sami smo trkači, tako da shvatamo koliko je važno za vas da ne prekidate vaš program obuke u toku putovanja (uz historijsko upoznavanje znamenitosti).

Svejedno je jeste li brz ili spor trkač ili želite li ići na duge ili kratke staze, naći ćemo savršenu rutu i savršen ritam za vas, na vama je samo da nam se javite na e-mail info@sarajevomarathon.ba.

2014

Godina osnivanja running tours

9

Sarajevo 9 mostova turneja

3+

Running tours turneje

6-8 km (50-65 min.)
Cijena po osobi Ukupan broj osoba
35€ 1
30€ 2
25€ 3
20€ Više od 3 osobe
8-10 km (65-80 min.)
Cijena po osobi Ukupan broj osoba
40€ 1
35€ 2
30€ 3
25€ Više od 3 osobe
O nama
European Athletics
Sarajevo Running Club
Running tours